Varför personlig träning?

En personlig tränare kan hjälpa dig på många olika sätt. Du får hjälp med vilka övningar som passar dig och hur du utför dem på ett säkert sätt. Du kan få tips kring din kost då vår personliga tränare även är utbildad kostrådgivare. Vår personliga tränare är även utbildad hälsocoach och ser då till helheten.
 
Många känner sig vilsna i alla övningar, redskap och maskiner som finns i ett gym. Det är lätt att åka och träna men det kan vara svårt att ha en bra teknik och att ha en mening med övningarna som utförs. Det kan också vara svårt att veta hur många repetitioner som är bäst för just dig och ta ut dig max vilket krävs för att få så god träningseffekt som möjligt. Hur många konditionspass du ska köra och hur långa intervallerna ska vara. Med just detta får du hjälp av en personlig tränare. Den ser till att du tränar så effektivt som möjligt för att du ska närma dig ditt mål på snabbast möjliga sätt.

En personlig tränare finns där för DIG. Med ett individuellt utformat träningsprogram gör din personliga tränare allt för att stötta och hjälpa dig att närma dig just DITT mål på ett roligt och effektivt sätt.  För att säkerställa säker träning grundar sig träningsprogrammet på målet du har och resultatet i en analys ni gör vid första tillfället. Sen beroende på antal träningstillfällen skapar ni ett träningsupplägg som passar dig.
 

Så vad väntar du på? Investera i det viktigaste du har
DIN egen hälsa!

Du får:

  • Grundläggande information om ditt nuläge
  • En analys vi bygger ditt träningsprogram efter
  • Ett specifikt utformat träningsprogram
  • Ett träningsupplägg med konditions- och styrketräningspass
  • Säker träning då du utför övningarna med god teknik
  • Peppning och motivation till träning