Presentation

pt pt t

Hej - Pontus här!

Har du ett mål inom träningen som du vill ha hjälp att nå? Eller vill du kanske till och med ha hjälp att komma på vad för mål du har? Då finns jag här för dig!

 

Jag är licensierad träningsinstruktör, personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinformatör via "The Academy". Jag är också utbildad Hälsocoach via Högskolan i Skövde och är även grupptränings-instruktör i bl. a. BODYATTACK, BODYSTEP, BODYPUMP och Core.

 

Ett av de två ledord jag framförallt har som personlig tränare är funktionalitet – att du ska kunna ha nytta av den träningen du lägger ner. Därför utformar vi ett individuellt träningsprogram som passar just dig och ser till dina mål och dina behov i vardagen.  Alla är vi ju olika!

 

Det andra ledordet jag har som personlig tränare är glädje – det kan, och ska vara roligt att träna. Gör du något du tycker är roligt kommer du vilja göra det igen!

Vågar du låta mig övertyga dig?
 

Kontakta mig via mejl, telefon/sms eller direkt på gymmet.

Vi ses!

Instagramkonto

74

Vi avslutar dagen med en dusch 🎢💦 #aaaaahhhh #flumeride

105

Jag vet, vi hoppar fallskärm! 🛩☀️ #supersnabb #ibeliveicanfly

95

En såndär bra dag 🌟 #Repost @nassimalfakir ・・・ Perfect #energy on a Nassim #fakirfitness #workout #fitness class. Sommar Grym träning med bästa, vackra uppstyrd/assistent gänget (som också körde hårt. 💪🏽😜🙏🏽❣️) @tanumstrand #hop #fun #bodyweight #training #crossfit @pontusalfredsson @idanilsson93 @kalaswilma @jeremiah_amsini