Gruppträning

Genom att delta i våra olika gruppträningspass kommer du lättare lära känna hela vårt team. Varje pass leds av en kunnig och inspirerande instruktör. Vi sammarbetar bland annat med Les Mills som är ett av världens största företag inom gruppträning. Les Mills finns i 80 olika länder och var tredje månad utbildas instruktörerna med ny musik och koreografi för att göra din träning varierad.

BODYATTACK

Sportinspirerad pulsträning som tränar styrka och uthållighet. Ett pass med mycket energi och atletiska och enkla aerobikrörelser. Kraftfull musik och peppande instruktörer motiverar dig att nå dina mål.
Detta är en klass av Les Mills.
Klassen är 55 minuter. 


 

    BODYVIVE 3.1

BODYVIVE 3.1 är den ultimata mixen av styrka, kondition och coreträning. Du får chansen att utmana din kondition i ett behagligt tempo helt utan hopp och I passets styrkedel får du med gummiband träna igenom hela kroppen på bara några minuter. Detta kan vara veckans snabbaste 45 minuter

BODYBALANCE

Ett pass inspirerad av Yoga, Thai Chi och Pilates. Passet bygger flexibilitet och styrka och lämnar en känsla av harmoni. Fokus på andning, koncentration och serier av stretchövningar ger dig balans.

Detta är en klass av Les Mills.

Klassen är 55 minuter.


 .

       CXWORX

CXWORX är ett intensivt 30-minuterspass får du verkligen får chansen att testa vad din bål klarar av. Passet är inspirerat av personlig träning och lägger mycket fokus på funktionell träning för en starkare och stabilare kropp.

Passet är 30 minuter

CORE

Med coreträning stärker du kärnan i kroppen - mage och rygg. Detta är ett pass för alla åldrar och nivåer eftersom övningarna kan anpassas för din egen förmåga. Ett enkelt pass att hänga med i.


Klassen är 45 minuter

BOX

Ett kampsportsinspirerat pass där man jobbar i par eller tre, men det går bra att komma ensam. Här tränar du styrka, kondition och koordination under ledning av en peppande instruktör med motiverande musik. Handskar och mitzar finns att låna.


Klassen är 60 minuter

 

H.I.T

Högintensiv intervallträning. Tränar igenom hela kroppen med olika styrke- och konditions-övningar. Arbetsblocket är sammanlagt 24 minuter och du bestämmer själv tempo och då också instensitet.


Passet är 50 minuter

SPINNING

En effektiv och enkel konditionsklass med cykling i grupp. Instruktören guidar upp och ner för backar med motiverande musik. Du cyklar efter egen förmåga och alla når målet samtidigt.

Klassen är mellan 45 och 60 minuter